Social Icons

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νεκρός νιγηριανός μετά από συμπλοκή



Σε νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μεταφέρθηκαν σήμερα το πρωί δύο 25χρονοι αλλοδαποί με υπηκοότητα από τη Νιγηρία, μετά από επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Αιλιανού και Σέριφου στα Πατήσια μεταξύ αλλοδαπών. 
 
Ο ένας εξ αυτών κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ουδέν σχόλιο περί τούτου..το θέμα θα ήταν να έτρωγε ο ένας τον άλλον! Ο καιρός γαρ εγγύς...

Σύλληψη Αλβανού για ναρκωτικά στο Γαλάτσι



Έναν 39χρονο Αλβανό συνέλαβε η αστυνομία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Γαλάτσι, καθώς και για την ύπαρξη ενός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σπίτι του.
Κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ηρωίνης βάρους -765- γραμμ.
Δεκαοχτώ -18- δισκία ecstasy
Το χρηματικό ποσό των 7.950 ευρώ 
Εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης, αποτελούμενος από: 
- Τρεις υδραυλικές πρέσες. 
- Μια μεταλλική κατασκευή σχήματος παραλληλογράμμου. 
- Δύο μεταλλικές κατασκευές (καλούπια).
- Δεκαεννιά μεταλλικές πλάκες κατάλληλες για την τυποποίηση των ναρκωτικών.
- Τρεις ηλεκτρικοί αναδευτήρες, τέσσερα κόσκινα, μία μεταλλική κουτάλα, δύο σφυριά, ένα πλαστικό φαράσι και μία  σπάτουλα, όλα με εμφανή ίχνη ηρωίνης.
- Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- Σκόνη καφέ χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους -1.460- γραμμ.
Τρία κινητά τηλέφωνα
Ένα Ι.Χ.
Πλήθος νάιλον σακουλών
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Και εδώ ερχόμαστε εμείς και λέμε...πότε θα πάρει άδεια απο την φυλακή, για να ξέρουμε την ημέρα και της επόμενης ληστείας;;

Όχι άλλες χαμένες σκέψεις και απόψεις.



Δημιούργησα αυτό το blog πρίν πολύ καιρό, τόσο που ούτε καν θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει.
Στόχο και σκοπό είχα να προβάλω στον κόσμο και όχι μόνο τις απόψεις, τις θέσεις και τον προβληματισμό των συναδέλφων μου στο πεζοδρόμιο. Συνάδελφοι κάθε λογής, αξιωματικοί, αστυφύλακες, ειδικοί φρουροί, δεν έχει σημασία καθώς όλοι μαζί παλεύουμε εκεί έξω. Βέβαια εδώ θέτω έναν προβληματισμό που θα αναπτύξω σε άλλη ανάρτηση για τους συνάδελφους αξιωματικούς γιατί μάλλον μόνο εμείς βλέπουμε τη συναδελφικότητα αναμεσά μας.
Στη πορεία λοιπόν ενώ ξεκίνησα με πολύ όρεξη γι'αυτό το blog ήρθε η οικογένεια, το παιδί μου και οι προτεραιότητες άλλαξαν. Κοίτα όμως πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα μετά απο όλες τις περικοπές που έχουν γίνει, μετά απο την καταπάτηση όλων των οργανικών νόμων που διέπουν την υπηρεσία μας και μετά τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, νιώθω την ανάγκη όσο ποτέ ξανά να φωνάξω δυνατά μαζί με όλους τους συναδέλφους μου ότι δεν πάει άλλο! Δεν έχω τη φωνή όμως που θέλω, δεν μου δίνουν τη φώνη μου να φωνάξω, μου καταπατούν κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ, αλλά και το πιό σημαντικό να κάνω τη δουλειά μου σαν επαγγελματίας. Σας καλώ να μείνετε συντονισμένοι εδώ, να γίνετε τα μάτια και τα αυτιά μας και όλοι μαζί να κερδίσουμε την ελπίδα και την όρεξη που είχαμε πρίν ξεκινήσει ο κατήφορος!

Ένας απελπισμένος ΔΙ.ΑΣ